Boekhoudpakket

Ondernemers kunnen tegenwoordig bijna niet meer zonder een boekhoudpakket. De meeste boekhoudpakketten zijn tegenwoordig online, zodat je bijna overal en op elke plek aan je administratie kan werken. En door de ruime keuze uit boekhoudpakketten is er altijd wel eentje die aansluit bij jouw wensen als ondernemer.

De basis (registreren van de financiƫle situatie) is voor de meeste pakketten gelijk, maar er zijn zeker ook verschillen tussen de pakketten. Zo is het ene pakket meer gericht op de facturatie terwijl een ander pakket weer een goede voorraadbeheer heeft. Ook kunnen sommige pakketten gemakkelijk uitgebreid worden maar zijn dan vaak wel duurder dan een eenvoudig pakket waar je alleen de financiƫle administratie in bij kan houden.Voor de keuze van een goed boekhoudpakket moet je dus niet alleen kijken naar de huidige situatie maar ook welke inzichten je wilt hebben in de toekomst.

Misschien werk je al wel een tijdje met een boekhoudpakket, maar je hebt het gevoel dat je programma niet optimaal benut. Samen met Mier Advies in Administratie kun je kijken op welke punten je administratie verbeterd kan worden en hoe je het huidige boekhoudpakket zo optimaal kan benutten. Ook kan het zijn dat je inmiddels jouw boekhoudpakket wel ontgroeit bent en dan gaan we samen op zoek naar een boekhoudpakket dat wel goed bij je past.

Een overzicht van verschillende boekhoudpakketten vind je hier.