Mier Starters-Pakket

Je hebt de stap gemaakt, je bent begonnen als ZZP’er. Maar dan moet je ook nog de administratie gaan bijhouden.  Wat moet je eigenlijk bijhouden, hoeveel tijd gaat dit kosten en hoe doe je eigenlijk een aangiften omzetbelasting?

Vast tarief

Om de startende ZZP’er op weg te helpen heeft Mier Administratie en Advies een Mier Starters-pakket samengesteld. Voor een vast tarief van € 45 per maand weet je van te voren waar je aan toe bent. De administratie wordt verwerkt, aangiften omzetbelasting wordt verzorgd en de winstaangifte wordt opgesteld. Daarnaast is er nog een opstart gesprek over het bijhouden van de administratie. Dit alles voor een vast bedrag van € 45 per maand.

Het Mier Starters-pakket geldt voor een periode van één jaar, met de mogelijkheid voor verlenging van nog één jaar. Daarna kun je heel gemakkelijk de overstap maken naar het Mier Basis-pakket.

Het Mier Starters-pakket bestaat uit:

  • Een opstart gesprek;
  • De verwerking van de administratie tot 15 in- en verkoopfacturen per maand;
  • Opstellen en versturen aangiften omzetbelasting tot 4 aangiften per jaar;
  • Opstellen winstaangifte.

Extra optie:

Voor € 10 extra per maand kan gekozen worden om zelf verkoopfacturen aan te maken via het boekhoudpakket waarin de administratie wordt bijgewerkt.

Het Mier Startestartende ondernemerrs-pakket is voor ondernemers die nog niet langer dan een jaar zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel en kan maximaal voor 2 jaar worden afgenomen.

Neem voor meer informatie en de voorwaarde contact op met Miranda Oosterink.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting.

Mier administratie en advies info@mieradministratie.nl 06-13590062 Frontier Theme