Begeleiding software pakketten

Wel of niet zelf boeken

De voordelen van zelf de administratie verwerken in een speciaal software pakket zijn dat je alle gegevens direct bij de hand hebt en je precies weet hoe de zaken ervoor staan. Bovendien bespaart het geld aan een boekhouder.

Maar er zijn ook een aantal nadelen bij het zelf verwerken van de administratie. Je moet er wel de tijd voor hebben, er is een basiskennis boekhouden voor nodig en als het niet secuur genoeg gedaan wordt kost het de boekhouder of accountant een hoop tijd (en dus geld) om de administratie weer op orde te krijgen.

Keuze boekhoudpakket

Besluit je om de administratie zelf te gaan verwerken in een software pakket dan moet je nog de keuze gaan maken met welk pakket je wilt gaan werken. Welke eisen stel jeĀ  aan het pakket? Hoeveel wil je er voor betalen? En moet het pakket aansluiten bij je boekhouder? Wat wil je zelf gaan doen en wat laat je doen?

Met deze en vele andere vragen kan Mier Administratie je verder op weg helpen. Samen kijken we wat je wensen en eisen zijn aan een software pakket. Misschien heb je al een pakket en zoek je alleen een goede aanvulling.

Verder kan het nieuwe programma ingericht worden zodat er gelijk mee gewerkt kan worden. Hierbij hoort natuurlijk een goede uitleg van het programma en begeleiding als je vastloopt tijdens de werkzaamheden.

Werkzaamheden bij de begeleiding van software pakketten:

  • In beeld brengen wat de wensen en eisen zijn
  • Begeleiding keuze pakket
  • Inrichten programma
  • Begeleiding werkzaamheden
Mier administratie en advies info@mieradministratie.nl 06-13590062 Frontier Theme